verdens vakreste kvinne vondt nederst i magen

brakk fingeren i rumpa. Det er vanskelig å ta klærne fra den nakne. Av mange hugg blir øksa sløv. Det er forskjell på fisk, sa mannen, han dro til torgs med tordivler. Den fattige mangler mye, den gjerrige mangler alt. For mye lærdom gjør folk toskete. Den som vil stoppe alle hull, stopper alle kilder. Det som skaffes om sommeren, skal vinteren fortære.

Vitser I: Verdens vakreste kvinne vondt nederst i magen

Erfaring er en dyr skole, men dåren vil ikke lære i nogen anden. Der lurte du en gammel rev, sa hestehandleren, han helte snapsen tilbake på flaska da han hadde spist grøten. Det umulige tar vi mens De venter, mirakler tar litt lengre tid. Alderdommen kommer sjelden alene. Det er flinke barn som synger seg selv i søvn. Fullt fornøyd eller pengene er tapt. Det som er revet, er revet, sa mannen, han rev der som høystakken skulle stå. Alle lemmer svekkes på den gamle, unntagen tungen. Den som blir snart sint, blir snart blid. En lort og en eggekake er like bløte - men de er ikke like søte.

Verdens vakreste kvinne vondt nederst i magen - Swinger

Det er pengene som driver verket. Ett fett kjøkken gir et magert testamente. Der det er røyk må det være ild, sa jyden, han tente pipa med en gåselort. Den ene djevel tar ikke den annen. Der loven slutter, bør heder møte frem. Bien mister brodden når den stikker. Det er brodne kar i alle folks hus.

Videos

Magens Jessi: Teens Having Fun At The Pool. verdens vakreste kvinne vondt nederst i magen